TUOTTEET


filler image

Valomainokset

Valmistamme valomainoksia sisä- ja ulkotiloihin yli 20 vuoden kokemuksella. Valikoimaamme kuuluvat irtokirjainmainokset ja kotelomainokset. Irtokirjainmainokset hyödyntävät tehokkaita ja pitkäikäisiä led-valaisimia. Kotelomainoksia on saatavana sekä led-valaisimilla että loisteputkilla.

Työ kattaa valomainoksen suunnittelun, asennuksen ja kunnossapidon. Huollamme ja kunnostamme myös vanhoja valomainoksia.

filler image

Teippaukset

Suunnittelemme ja toteutamme ikkuna- ja autoteippaukset joustavalla aikataululla. Tuotteisiimme kuuluvat irtokirjainteippaukset sekä painetut tarratulosteet, jotka räätälöidään asiakkaan tarpeen mukaan. Myös yksittäisten tarrojen tilaus onnistuu meiltä nopeasti!

filler image

Opasteet

Meiltä saat opasteet sisä- ja ulkotiloihin. Vuosien aikana olemme toteuttaneet kulkuopasteita muun muassa vanhainkoteihin sekä jäähalliin. Meiltä onnistuu myös tienvarsiopasteiden ja liikennemerkkien teko.

filler image

Markiisit

Neonpalvelu on Tamar-markiisien virallinen jälleenmyyjä. Valikoimasta löytyy markiiseja niin liiketiloihin, terasseille kuin koteihin. Markiisit valmistetaan mittatilaustyönä ja huolehdimme niiden asennuksesta ja huollosta. Lisätietoa markiiseista saat osoitteesta: Tamar.fi


Alla esimerkkejä tuotteista, joita asiakas on tilannut. Lisää kuvia löydät galleriasta!